65

Cara Beriklan Di Internet

cara beriklan  di internet

cara beriklan di internet

Cara Beriklan Di Internet – Dalam dunia bisnis dan perdagangan, faktor yang sangat mendukung keberhasilan adalah promosi. Oleh karena itu marketing dari sebuah perusahaan selalu dikatakan sebagai ujung tombak. Untuk memaksimalkan promosi dapat dilakukan melalui bergbagai media yang telah lama dikenal seperti media elektronik dan cetak. Namun beberapa tahun belakangan ini beriklan di internet mulai dilirik oleh para pelaku bisnis. Cara beriklan di internet yang optimal menjadi trend baru yang dilakukan oleh para pebisnis baik online maupun offline. Faktor yang mempengaruhi adalah meningkatnya jumlah pengguna internet di Indonesia dari waktu ke waktu beberapa tahun belakangan ini.

Lalu bagaiamana cara beriklan di internet yang efisien ?

Anda tentu mengenal atau pernah mendengar media advertiser seperti google adsense atau google adwords, namun google adsense ini saya anggap kurang efisien untuk produk Indonesia karena media tersebut tidak support untuk blog berbahasa Indonesia.
Media yang saya sarankan disini adalah Idblognetwork.com. Media ini mungkin belum terlalu dikenal di Indonesia karena baru didirikan bulan agustus 2010 yang lalu. Media ini didirikan oleh orang-orang yang telah berpengalaman didunia perikalanan dan internet.
Ketiga founder dari idblognetword adalah nama yang tidak diragukan lagi kredibilitasnya. Mereka adalah  Kukuh TW (founder kumpulblogger), Mubarika Darmayanti (Pernah berkarier di Admax, FeminaGroup dan Kelompok Kompas Gramedia) dan Mochammad Farid (IT Praktisi berpengalaman di bidang programming dan infrastruktur).
Walaupun media ini baru berdiri beberapa bulan yang lalu namun sampai saat ini media tersebut telah menjadi media advertiser yang terbaik di Indonesia. Bukti keberhasilah dari Idblognetwork dapat dilihat dari  beberapa brand telah mempercayakan produk mereka kepada media ini. Brand tersebut seperti Telkom Flexy, Simpati Telkomsel, XL Blackberry Free Roaming, Kartu As Telkomsel, iPhone 4 Telkomsel, Google Maps Telkomsel, Nokia Ovilife Tools, Nokia N8 dan E5, Bahka kementrian kebudayaan dan pariwisata juga telah menggunakan idblognetwork sebagai media beriklan mereka.

Bagaimana Idblognetwork bisa memaksimalkan promo produk anda ?

Indblognetwork adalah media perantara yang bekerjasama dengan blogger-blogger terbaik di Indonseia untuk menjalankan campaign produk dari client mereka. Dalam hal ini blogger sebagai publisher dan blogger yang bergabung harus memenuhi syarat tertentu. Yang pastinya harus blog yang memiliki konten berkwalitas, bukan hasil copy paste dan no sara.
Metode Yang ditawarkan oleh idblognetwork untuk advertiser adalah pemasangan banner (PPC),  review produk (PPP) dan pay per action (PPA) untuk keterangan lebih lengkap tentang PPC,PPP dan PPA silahkan hubungi kontak idblognetwork pada websitenya http://idblognetwork.com

Baca Juga Artikel Ini : Blogilicious Fun Makassar



Filed in: Cara beriklan di internet Tags: , , , ,

Recent Posts

Bookmark and Promote!

65 Responses to "Cara Beriklan Di Internet"

  1. Wawan says:

    Aq dah pasang bro, yg di mainan baru.., buka.! linknya dah sy pasang..,

    Ap itu dah benar..?

  2. Tapi sayang q gk punya uang. >.<

  3. Anas says:

    mantap dah , saya juga ikutan mas :-)
    baru aja nulis artikel tapi belum boleh ikutan gak tuh artikel saya sama admin ibn. kalo boleh baru nanti saya optimasi, kalo gak boleh ya ikut2an buat seru2an aja

  4. aingindra says:

    artikelnya mantap sob….ane mah cuma ngeliatin aja deh….ga ngerti masalah SEO sih….good luck ya sob…

  5. Basri Tamang says:

    apalagi ane nih sob, artikelnya aja gk terindex google…gimana bisa dibilang ngerti SEO.
    Asal buat artikel aja….hehehe

  6. KANG SALMAN says:

    Sukses selalu ya sob, salam kenal

  7. ikutan kontes nih gan…
    moga menang
    hehe..

  8. My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

  9. TsaniOke says:

    Hihihi…. Ikutan Kontes IBN sebagai ucapan rasa terima kasih kita. Hayooo…. Aku juga ikut, sedihnya telat posting orang lain dah setengah jalan ni baru merangkak, haduuuhhhh…. semangat deh!

  10. TsaniOke says:

    Maju terus kang, ada semangat ni dari saya…..

  11. wah … saya masih suka yang grtisan,,,
    maklum duitnya blom ada untuk urusan ngiklan..

  12. Yossi says:

    Thanks for info! :)

  13. Thanks for some quality points there. I am kind of new to online , so I printed this off to put in my file, any better way to go about keeping track of it then printing?

  14. My language is German. Therefore, please excuse spelling errors! You have a beautifully designed homepage! I wish you a good time! On my international shopping site
    http://www.shoppingintheworld.com
    are many new countries with beautiful photos and shops. Also available in your country almost everything your heart desires! Enjoy your shopping and viewing! Please sign up in my guestbook. Your home page is selected then the world!

  15. All the blogs are good for internet marketing and back links for your website. If you are looking for luxury minibus in London for your next visit to London for Business meeting with staff or Private Travel with your family. Our minibus is ideal for Airport Transfers, Port Transfers and London Tours. Visit our website for more details.

  16. rumah says:

    thanks berat infonya

  17. Hi fellas, if you want to bet on mma go here: bet on strikeforce
    and you will find more info

  18. prohormones says:

    If you want to gain your muscles fast, visit prohormones for sale website, read where you can purchase top muscle supplements for very low prices

  19. I upload theme its not appearing in the theme list website is appearing as a blank page

  20. trieweurori says:

    I just sent this post to a bunch of my friends as I agree with most of what you’re saying here and the way you’ve presented it is awesome.

  21. I find myself coming to your blog more and more often to the point where my visits are almost daily now!

  22. http://watchgreatmovies.info/images/1.jpg

    Watch Movies Online: What are the Risks?

    While technology made everything possible nowadays, a lot of individuals have started to enjoy the advantage of being able to watch movies online. This made it even possible for those busy individuals who do not have time to go to the cinemas to catch up and watch the latest movies. As a matter of fact, there are certain websites that permit everyone to either watch movies through the internet, or even download movies online.

    The first thing that you have to take into consideration when planning to use the World Wde Web for watching the most recent Hollywood movie is the reputation of the website. This is very important most particularly if you have chosen a free movie downloads website – are you sure that there are no viruses, malware or even spyware along with those files that you are about to download?

    It is best that you choose the website where you are about to watch movies online for reviews and the most recent testimonials coming from other users. It does not necessarily mean that the first encountered website offering free movie downloads is the best web page for you to go with. From time to time, you need to read some reviews and determine whether they are worthy of your time, and whether these sites won’t harm your computer with their damaged files.

    Although a lot of people consider it easy to download moves online, you do not have to jeopardize the security of your computer or your laptop from a number of websites that you may not be familiar with. This is why it is strongly recommended that before you watch movies online, or before you register for websites offering free movie downloads, take into consideration the site’s reputation, and what other members have to say about their services.

    Put in mind, entertainment can be benefited from the internet – but you do not have to put your own computer at risk just to be able to do so. Only download movies online from websites that you truly trust, and what other Internet users recommend at the same time.

    Watch novamov
    Download online full movie free
    Watch vidreel
    Download free online full movie
    Where can I watch movies online
    Download full movie online
    Watch online hq
    Watch online for free

  23. ReaderBuzz says:

    What a great web log. I spend hours on the net reading blogs, about tons of various subjects. I have to first of all give praise to whoever created your theme and second of all to you for writing what i can only describe as an fabulous article. I honestly believe there is a skill to writing articles that only very few posses and honestly you got it. The combining of demonstrative and upper-class content is by all odds super rare with the astronomic amount of blogs on the cyberspace.

  24. Rachel467 says:

    Unprejudiced this sometime weekend from 300 tattoo artists mostly from Southern California studios gathered in Pomona’s Fairplex to pitch their ink at joined of the humankind’s largest conventions of its kind. In addition to the talented artists, the Body Taste Expo in Pomona also featured numbers of pastime such as tattoo rank contests, viable music concerts and MMA fights.

  25. Colessers says:

    I was search for memory stick usb
    and found this post. I would say that you have answered my question thanks

  26. Hello, Guys, I’ve not too long ago began a weblog, the knowledge you present on this web site has helped me tremendously. Thanks for your entire time & work.

  27. beriklan ya….?
    mm…saya tidak terlalu tertarik dengan beriklan di internet. tapi kalau ditawari iklan…mau…
    ckckckck…
    ditunggu kunjungan baliknya…..salam!

  28. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it really is really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate in case you continue this in future. Plenty of persons will probably be benefited from your writing. Cheers!

  29. Thanks for taking the time to debate this, I really feel strongly about it and love learning extra on this topic. If potential, as you acquire expertise, would you mind updating your weblog with extra info? This can be very useful for me.

  30. tenriewa.com is my top site, i love to read it
    fun facebook games

  31. Iwhipwwo says:

    small japanese tattoo,

  32. I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems together with your web-site. It appears as if a number of the written text on your content are running off the screen. Can somebody else please offer feedback and let me know if this is happening to them too? This could possibly be a problem with my web browser due to the fact I’ve had this take place prior to.

  33. Custom each person, The following webblog is usually outstanding because of this is just how the difficulty was initially evolved. I prefer a few of the feed-back on top of that despite the fact that Appraisal wish to have individuals continue to keep the following on topic if you would like add value to the niche.

  34. amazing online site My goal is to put this amazing site with the intention to the facebook . in the process

  35. Attractive post… I’ve actually happened to be reviewing your personal blog site out there for some time after and i also genuinely enjoy what we should have got realized places

  36. This is important, You’re a truly professional blog writer. May very well became a member of any materials and forward to seeking an increased amount of your amazing page. As well, I’ve shown your blog post into my these!

  37. This text permits the lgt in which we can easily notice the truth. Furthermore this is beautiful nice an individual and provide in-depth material. Thanks for this unique pleasant piece

  38. free cialis says:

    awesome internet site Let me add this web site so that you can the zynga . also

  39. This text permits the light-weight rrn which we can easily observe the truth of the matter. This really is really attractive a person and provide in-depth tips. Very good this particular awesome posting

  40. Somewhat division of articles. We stumbled upon your blog post whereas in the accession money to claim when i find if truth be told was pleased with akun your blog site content. In any case I will be subscribing to the nourishes and even When i satisfaction most people admittance always speedily.

  41. incredible areas as a whole, computer acquired a different target audience. What could everyone advise on the subject of your main present that you just designed a week recently? Any specific impressive?

  42. You have made people slowed intended for do the trick on this page. Very good site, just set aside the application for lots more reference point!

  43. Ada yang lebih murah dari IBN dengan kualias yang sama? saya rasa tidak ada hahaaha

  44. It’s high time that we realize that the issue of managed care carries the essence of almost all the challenges we face in modern society.

  45. Some of the predictions and comments made about the market by the pundits in those articles are pretty insightful because they are right on the mark and timely made.

  46. Recognition representing the enjoyable read! Reasonable fall foul of calculate is above and back to my homework.

  47. nurdian says:

    Salam sukses pa, saya seorang marketing di bidang jasa, saya ingin sekali memasarkan produk saya agar dapat terlihat banyak org dan laku, saya kurang mengerti pemasaran online, mohon bantuan nya, inbox ya gan yg mau bantu / solusi.
    ditunggu inbox nya ;
    dana.multiguna@yahoo.com atau 021-91022558

  48. mkasih info nya mas,sangat bagus dan membantu skali

  49. Salah satu alternatif lain selain adsense adalah idnetwork, ada juga adsense champ, klik saya. Yang luar negeri BuySellAds dan TextLinkAds.
    Terima kasih sudah berbagi.

  50. Gambar Mesin says:

    Joss dah gan artikelnya :D
    Semoga bisa mengikuti jejak agan

  51. Kristofer says:

    Good info. Lucky me I discovered your site by accident (stumbleupon).

    I have book-marked it for later!

  52. KANG SALMAN says:

    Betul banget beriklan di internet memang sangat penting karena itu merupakan cara promosi murah dan efisien.. oleh karena itu idblognetwork hadari sebagai solusi cara beriklan di internet

  53. Basri Tamang says:

    Siipp !!! thanks komentarnya..

Leave a Reply

Submit Comment

© 2016 Info Seputar Internet | Acai Berry Murah. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Redesain By chapila.