55

Cara Termudah Mendapatkan Dollar

Buat para pecinta dollar, kemarin saya mendapat tawaran program untuk menambah penghasilan dari internet yang merupakan persembahan dari MyLot. Nama programnya adalah CashGoper. Sebenarnya saya hampir  mengabaikan tawaran dari beliau berhubung akhir-akhir ini kesibukan lumayan padat. Tapi karena orangnya menawarkan terus menerus dengan alasan program ini sangat mudah dan simple akhirnya saya terima juga. Dan ternyata setelah saya mengikuti instruksi awal ternyata benar kata dia, ini adalah program pemburu dollar termudah yang pernah saya ikuti.

Kita hanya mendaftarkan sebuah akun dan menginstal software ke komputer dan setiap kita online dengan aktivitas apapun akan memperoleh earning yang di update tiap hari. Minimum payout juga tidak banyak-banyak amat hanya 10 $.

Mungkin ada diantara kita yang bertanya, apakah program ini sudah terbukti membayar ?

Untuk bukti pembayaran dari CashGoper belum ada karena program ini baru launching pada 1 September 2010. Namun selama ini apa yang dipersembahkan oleh MyLot belum ada program yang bersifat SCAM. Kalaupun seandainya program ini adalah SCAM kita juga tidak rugi apa-apa karena disamping programnya gratis, kita juga tidak perlu melakukan aktivitas apa-apa.

Kalau anda berminat mencoba, silahkan ikuti petunjuk berikut :

Pertama silahkan klik banner dibawah ini :

Setelah halaman terbuka, silahkan klik pada menu “DOWNLOAD SOFTWARE”

Setelah itu akan muncul popup seperti berikut :

Silahkan isi data-data yang diminta lalu klik “SIGN UP”
Selanjutnya ikuti instruksi yang ada untuk menginstal software di komputer anda. Proses ini mungkin berjalan beberapa detik atau beberapa menit tergantung dari kecepatan koneksi internet kita.

Apabila selesai, maka akan muncul ikon CashGopher di pojok kanan komputer anda seperti ini :

Untuk penyesuain konfigurasi dengan komputer, silahkan restart dulu komputer anda.

Setelah itu silahkan login pada http://www.cashgopher.com dan lengkapi data profile dengan mengklik menu “My Account”

Terakhir klik “UPDATE”

Selanjutnya yang harus kita lakukan hanya online dengan komputer . Untuk mengecek pendapatan  silahkan klik menu “Earnings”

Kita juga bisa menambahkan penghasilan dengan mencari referral dengan mempromosikan link ref anda lewat blog, facebook, email dan lain sebagainya.

Untuk melihat kode banner dan link referral anda silahkan klik “Referrals”

Silahkan dicoba !!

Salam : Basri Tamang

Filed in: Cari Dollar

Recent Posts

Bookmark and Promote!

55 Responses to "Cara Termudah Mendapatkan Dollar"

  1. coba ikut ah jd referal-nya km… plus ijin kopas hhihiiii

  2. tenriewa says:

    OK. silahkan saja di copas sob….

  3. software yang diinstal apaan tuh? jangan-jangan trojan lagi?

  4. Mudah2an sukses dah gan ;)

  5. Sudarno says:

    Cara lihat point kita dari mana bos?

  6. Saya mau coba gan…. cz tidak ada ruginya mencoba….

  7. Sebenarnya dah lama pengen ikuta, tapi baru sekarang kesampain :D
    kira2 berapa hari bisa dioaprove ya gan?
    kan buat bisa PO mesti diaprove dulu ma miminnya tho?

  8. Basri Tamang says:

    Aprovenya langsung, PO nya tergantung usaha.
    Pilih minimum PO 10 $ aja gan biar cepat ! :D

  9. fahru says:

    ok bro..gak ada salahnya dicoba…thanks infonya…
    ijin copas buat cari reff juga di blogku ya?

  10. Sow nothing, reap nothing.

    ———————————–
    Stockholm

  11. I had got a dream to make my own organization, nevertheless I didn’t have enough amount of cash to do it. Thank God my dude suggested to take the credit loans. Thus I took the consolidation loans and realized my old dream.

  12. “Virtuous what I was trying to find and very thoroughgoing as floor. Thank you for placard this, I noticed a yoke various associated posts but yours was the optimum to date. I outlook it stays updated, love concern.”

    my website is Stop Smoking .Also welcome you!

  13. Various guys do not know just about an opportunity to buy pre-written essay. However, that is worth to take any advantages that life gets us.

  14. Lots of people in the whole world cognize that the term papers writing service could furnish us with the annotated bibliography writing. Thence, this would be not hard to pay essay.

  15. faiz says:

    cara ngambil dolarnya gmn?

  16. yea good Operate

    ——————————————–
    my website is
    http://www.hancao.us

    Also welcome you!

  17. sipp, siap meluncur. gak ada salahnya mencoba alias iseng iseng berhadiah

  18. aku udah daftar, trus penghitungan pendapatannya gimana ?

  19. ale says:

    trus cairin uangnya gimana gan?

  20. ibnu thariq says:

    oke bos tak cobain dulu

  21. cindy says:

    agan2 sekalian udah pernah dapet bayaran pa blm nih? minimal PO nya berapa?
    kasih info donk yg sudah dapet bayaran aman bukti nya nih…

  22. ipad covers says:

    ———————————————————–
    “That’s As well awesome, when it is available in india desire it could produce a Rocking place for teen.. hope that can come correct.”

  23. joibrabot says:

    Usable, they impel on to be taught that filing lawsuits is not the trajectory to ado dotty piracy. As contrasted with, it’s to diagram something discretion than piracy. Like straightforwardness of use. It’s wholly a gruesome numbers easier to corruption iTunes than to search the Internet with lot of malware and then crappy eminence, but if people are expected to atone in the service of aid loads and set-back against ages, it’s not affluent to work. They a mankind suffer a slow-witted on without freeze in side with of surreptitiously in the lead people beget software and Network sites that twenty dozens it ridiculously placidness to picaroon, and up the quality. If that happens, then there conclude be no stopping piracy. But they’re too sharp and frightened of losing. Risks wanderings to be bewitched!

    poetry

  24. raswan says:

    gmana mau nyoba,orang ak gk punya komputer,
    aku taunya kesawah doang!
    hehe
    yah minimalnya buat nambah wawasan deh buka2 web!

    Mksh ya!

  25. AdhedWren says:

    I am really Glad i ran across this blog.Added tenriewa.com to my bookmark!

  26. Give thanks to you for that entry. I nearly passed your weblog up in Yahoo but now I’m glad I checked it out and got to go through it. I am undoubtedly a tiny much better knowledgeable now. I understand fairly a couple of people today that will want to examine it out. They’ll for sure delight in the heck out of what I just examine too. LOL. –Matt

  27. penis health says:

    Thanks in boost of fetching the heyday to about this, I notice strongly involving it and love doctrine more on this topic.
    men’s health

  28. I merely wanted to let you know how much we appreciate almost everything you’ve contributed to help increase the value of the lives of an individual in this theme. Through your current articles, I’ve really gone via just a newcomer to a skilled in the area. It can be truly a tribute to your efforts. Thanks

  29. jameskent582 says:

    If you are thinking about exploring a boarding school for a year out, this is the time to begin a conversation with us.  Is some cases, places at very good schools are still available for fall, but time is very short.
    curt
    nike gucci

  30. toke says:

    Saya dah daftar gan dari Ref agan..mohon bimbingannya..n mampit ke blog saya..http://toke-techno.blogspot.com

  31. They that speirs meikle will get wot of part.

  32. Fantastic scenery in this blog.

  33. Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a fast shout out and say I genuinely appreciate reading via your posts. Can you suggest any other blogs that deal with the exact same topics? Thanks for your time!

  34. hank for this great internet log! I completely appreciate it!

  35. Your writing is very good and gives food for thought. I hope that I’ll have additional time to go through your content. Regards. I wish that you simply publish new texts and invite you to greet me.

  36. Jon Sbarra says:

    It often amazes me exactly how web page owners for instance yourself can obtain enough time plus the commitment to carry on developing excellent weblog posts. Your website isgreat and 1 of my must read sites. I just had to thank you.

  37. This is very important, You’re an exceedingly seasoned digg. I’ve become a member any rss feed and appear forward to looking a lot more of ones outstanding content. On top of that, I’ve embraced your blog in doing my social networking sites!

  38. Kang Salman says:

    Makanismenya kedengarannya mudah sekali

  39. Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks guys

  40. Persistence is the key to success. Being connected to others through personal experience makes your journey to singing success more alive and can help to generate excitement in your pursuit.

  41. Digital says:

    Howdy! I simply would like to give you a big thumbs up for your excellent information you have right here on this post. I am coming back to your site for more soon.

Leave a Reply

Submit Comment

© 2016 Info Seputar Internet | Acai Berry Murah. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Redesain By chapila.